Sweet cookies and more Foki...

Hi!
Idá har jag bakat chokladkakor (dem blev som jag gillar sega och goda)! Sedan efter det blev det mera Foki och musik!!
Mitt tips till er är Fokis blogg www.Fokis.se  eller för er som har råd hennes webbutik www.Fokiwa.se , Läckra kläder i min smak men alldeles för dyra för mig (för tillfället).

Igår med Toppisarna

Hej alla läsare!! Igår var jag med toppisarna (toppvännerna) Nellie och Emmis, vi kollade bland annat lite på bloggar och Emmis visade då mig en känd bloggerskas blogg. Foki. Sedan dess har jag blivit förälskad i hennes blogg. Vill åka till Japan!!! Hon är mesta dels där eller i Bangkok som hon och hennes pojkvän Ricky bor. Hon har även en klädshop med egen designade kläder, älskar dem men dem är dyra :(
www.Fokis.se
www.Fokiwa.se
Puss Puss på er mina bloggisläsare <3

GPS: Sök Heddas försvunna saker

Jag har tappat bort mina grejer...
:(
:(
:(
:(
:(

Jätteförlåt!!

Förlåt för att jag inte har bloggat på länge men lovar att bli bättre! Idag har jag varit i skolan och tack vare min snälla vän Nellie har jag typ fått en fläskläpp :( tack Nellie!! Sedan har jag hämtat min 3-åriga syster på dagis det var kämpigt för först ville hon inte hem och sen när vi äntligen kom ut så skulle jag tvunget bära henne. Men sedan har jag väl lyssnat på musik och chattat lite med friends. Oj något jätteviktigt!! Jag var på bio med mina snälla söta kompisar Nellie och Emmis och såg den nya och part 1 av Twilight´s Breaking Dawn, bara så att ni vet ÄGER den!! Men jag totalt ÄLSKARTwilight så var beredd att få läsa mer om Twilight i min blogg. Mer har jag väl gjort men det är inge intressant så ni ska få slippa att läsa om det.
Ha det gött!

Fist day after the "holiday"!

Hallå ni med huvudet framför datorn! Idag har jag gått till skolan igen efter det vecko"långa" lovet. Jag vaknade tidigt, kom inte försent och hade kul. Idag kommer Momme och Moffe hit (Mormor och morfar), det ska bli kul. Dem bor annars i Karlskrona. Men jag ska (hoppas jag att jag gör :P ) ut och jogga/springa nu. Och fressten hade jag alla rätt på engelska provet!!! Jay, Jippie, Yeah!
Hej då vi kanske möts ute när jag springer.

10 saker du troligen inte visste om mig.

1. Jag hatar läxor
2. Jag Älskar att läsa, är en riktig bokmal
3. Önskar mig en ny mobil, data, symaskin och pärlplattspärlor
4. Är högerhänt men troligtvis vänsterfotad
5. Skriver egna "böcker"
6. Vill bli inrednings eller modedesigner
7. Önskar att jag var jätterik
8. Jag avskyr kokt potatis
9. Kan inte leva utan musik
10. Har 2 syskon, en valp och två föräldrar

Gött med dödstråkigt??

Idag är det sista dagen på höstlovet. Och vad gör jag?? Jo ingenting! Det fanns massa förslag men som vanligt "hinner" jag inte med. Vi har fikat på lite nyponsoppa, grädde och mandelbiskvier. Jag ÄLSKAR mandelbiskvier! Önskade att jag hade en symaskin, så jag kan fixa lite grejer. ÅHH NEJ, insåg precis ett jätteproblem. Vad ska jag ha på mig imon? Ni kanske tycker jag är lite överdriven men det är viktigt.
Kramar Mig

Ska lägga upp lite bilder snart. (Ska bara veta hur man gör :D )

Hej mina kära bloggläsare! Jag vill och ska lägga upp lite bilder men ska bara klura ut hur man gör + att jag måste ha några snygga bilder :P !
// Hedda
PS Kommentera hur man gör så går det lite snabbare!

I need tips!

Någon som har förslag på vad man kan hitta på på SISTA dagen av höstlovet???!
Snälla!
//Hedda :D

Hej vi har inte träffats, jag är...

...Hedda och är en tjej på 12 år eller jag fyller 12 i mars, den 31. Jag har nyss startat denna blogg, så hoppas ni gillar den och besöker den ofta!

Intressen: Foto, bild, facebook (:D ), dans, data, läsa och skriva böcker, mode, tänka, andas och mer som jag inte kommer på nu.


Favoriter (just nu): Färg grön, Bok Katarina von Bredow & Twilight, Film Twilight & Juno, Artist Lykke Li och så min favoritmat är något gott. (För jag vet inte vad som är min exakta favoritmat nu).


"Yrke": Det jag vill bli när jag blir äldre är skådespelerska, modedesigner, inredningsdesigner eller musiker.
Jag ska berätta mer om mig sen, för nu ska jag läsa!
// Hedda :D

Välkommen till min nya blogg!

Jagochdu

En blogg om mig, mig som innehåller Fotografering, vardag, tips, musik och en massa mer galet!

RSS 2.0