23.23

Tidsinställt

Jaha idag var det sista dagen som 11-åring, om någon timme (minuter) så blir jag en 12-åring. 1 år kvar till tonåren, 1 år sen man var barn. Vid 12 års ålder är man inget litet barn men du är inte tonåring heller, vad är man då? Ett mellanting som glöms bort? Ingen småunge som håller på att leka & tramsa, ingen tonåring som ska få pröva att dra på mascara på sina fransar. När man fyller 12 kanske det är tänkt att man ska tänka på vad man är & vad man gjort, inte vet jag! Sjukt konstigt att tänka att man har funnits i 12 hela år, en födelsedag är livets dag, olika dagar för olika personer. Nu inser jag att detta kommer att bli lite allvarligt/seriöst inlägg men sånt här är också viktigt! Att fundera över livet är olika för alla. Men livet är något som just du är utvald till, du & oss andra utvalda kan tillsammans förbättra något! (HElt seriöst vet jag inte vad jag skriver om, sorry om jag låter förrvirrad eller trött men det är jag! Måste lägga mig nu så jag orkar bli 12 imon, puss & god natt & jag hoppas att om det är någon ny nyfken läsare som undrar vad jag f*n skriver om så brukar jag faktiskt inte skriva så här utan om mer kanske interessanta saker men är man trött så jaja nu kommer det igen! Hoppas ni vill stanna & läsa mer! Men som sagt nu god natt!)
.
Godnatt!
.

sgagegzvesr

Har varit sjukt sjuk hela veckan!

Snuvig, huvudvärk, hög feber & yr heeela långa veckan!! Har inte orkat att blogga eller något annat. Men imorgon (hihi) så är det nämligen min födelsedag! Sovmorgon? Jajamänsan! Ninni fyllde år i måndags & lite Hello Kitty känsle fick man allt! Hehe
Sött
klistermärke
aww leka
Naww, vem vill inte leka med ett så här sött lego?!
Mer bilder & sånt kommer imorgon, när jag fyller år!

Ett leende smyger sig fram i munnen när jag ser dig :)

TS
brl
hlagd
ghrtayhsthtyjkrfkt

Time and sun is what I need!

Hallå!
Fullt upp hela veckan! Massa plugg/skola, dicoplanering/möten, hjälpa hemma, vara med vänner & livsnödvändiga saker som äta, dricka & sooova! Lördag idag, måste hitta på något. Vet just nu inte vad men nåt blir det väl!

Var med farmor i stan i... kan det vara Tisdags? Kommer inte ihåg men i alla fall så fick vi välja något som födelsedagspresent. Jag valde en Thomas Sabo berlock, jordglob. Har ju ett armband och 2 berlocker från Thomas Sabo sedan innan, men använder berlockerna till en vanlig halskedja med.

Imorgon har farmor bjudit familjen på hotellfrukost, & på måndag fyller lilla Ninni 3 år!
Såg typ världens bästa film igår! Filmen heter Whip it, Ellen Page som jag är ett stort fan av spelar huvudrollen där & hon gör bra ifrån sig tyckte jag! Vet att en bild skulle suttit fint men ska bara ta ett par fina bilder!

Men fy på mig!

Hej! Ja det är vekligen fy på lilla mig! En hel ledig dag, inget att göra och då inget bloggande! Skärpning Hedda. Målat naglarna, kollat massa bloggar, druckit "kaffe", kollat på era fina kommentarer - blir verligen superlycklig när jag läser dem (!) &... inget mer. Men men blir ju inte direkt "peppad" att göra något med en tjock dimma, regn & grå himmel utanför dörren. Nej var är den varma långa ljusa sommaren!? Läste era kommentarer från förra inlägget & jag ska byta till den förra rosa (Dusty Rose).
.
.
.
Påminner bilden om något kärt? Jo SOMMAR!!
sommar total!
weheartit.com

Nytt &... frächt?

Hej mina underbara läsare! Jag måste få veta vad ni tycker! Ska jag ha denna nya (som ni kanske märkt har jag för tillfället bytt "design") design eller den gamla rosa (Dusty Rose)!! Vad vill ni ha?  Dusty Rose (förra) eller Retro Blue (nya)?  Puss & kram tiller, svar så fort ni kan!
.
blommor!

10 födelsedag

Tjenixen! Igår fyllde mina syrra 10 år och det firade vi med tårta & paket! Tyvärr var hon sjuk & kanske inte den bästa födelsedagen men hon firades av familj + morföräldrar ändå. Med en smaskig choklad & marängtårta i magen så kunde man orka resten av dan! ;) Satt vid datorn och kollade böcker på adlibris, vid 22 tiden satte vi oss vid (hehe) TV:n. Jag skar upp grönsaker & blanda dipp. Det är supergott och beronde på vilken dipp du tar är det ju faktiskt nyttigt. Men tillbaka till det vi talde om, här kommer lite bilder!
10 år (ALMA)
.
.
god
.
.
tårta
.
.
säkert !
.
.
m servett m cupcakes
Kanske inte bästa bilderna men men. (Under grädden & fruxo så ligger maräng"botten" & chokladkräm!)

Se bilden så förstår ni

så 7.kt mkt love bilden :) <3 weheartit.com
.
.
With you in my head - im save

Ananaspajj

En freakygod paj är verkligen ananaspaj! Receptet på vår paj är helt.. gudomligt? Skulle kunna leva på det i flera tusen år.. hehe. Fast som denna lilla gottegris jag är så är det väl inte någon överrasking!

kopp

.

weheartit.com

Magazine

Tjenare!
Skola idag + pappas födelsedag! Trist att stiga upp 05.30 men annars gött med Ananaspaj :) Ska sticka till Ica med Nellie & Emmis. Ska köpa den där andra tidningen som jag skulle "få" av Nena! (Helena alias Nena är min moster) Mer? Ja idag är det ju premiär för Djungeldrottningen! Ni vet väl att grymma bloggerskan Caty är med! Om du inte följer hennes Awesome blogg gör det här: Caty . Ett inlägg hoppar väl fram senare under kvällen. :)

.

............................................
..........................................
........................................
......................................
....................................
..................................
................................
..............................
............................
..........................
........................
......................
....................
..................
................
..............
............
..........
........
......
....
..
..
......
..........
Do you se im bored?

Someday it´s just happenin!

superfint HeddasMy lovely bracelet <3
...
..
..
.
Studiedag imorgon? Jajamänsan! En ledig onsdag som kanske kommer att spenderas väl planerat. Eller inte.. hihi.
Mer får ni veta imorgon!

I <3 Maskinen!

Tjena! Japp, jag diggar just nu sönder maskinen!!!!!
.
som örhängen
.
Mina söta hjärtörhängen som blivit favoriter i öronen!

Leopardnaglar

Heddas
Ovanför: Mina leopardnaglar som jag målade igår!

Hej hej! Idag var jag tvungen att ta en spruta (ajj!) i skolan, tyvärr måste jag ta 2 till! Nästa spruta vecka 19. Usch jag som hatar & är rädd för sprutor! Men dem gör ju gott, får tänka på det & att man får äppeljucie efteråt. Efter skolan cyklade jag hem & gjorde smoothie! Mango, ingefära & kakao smotthie med fil, älskar den.
.
.
Efter det var jag tvungen att städa ur mitt skrivbord för det skulle flyttas ner tillsammans med datorn & jag skulle få det förra (inte mitt då) att ha som "sybord" med min symaskin & tygerna. Mamma kom upp & störde, hon ville ha "kaffepaus". Jag prövade lite kaffe med mjölk & socker.. och det var ganska gott! Även om i slutet blev lite uschit så var det helt okej. Med kaffet i hand satte jag mig på trappen & njöt av solen som äntligen kom! Kaffet blev nästan uppdrucket & jag måste skynda mig iväg till Nellie.
.
.
Vi spelade Viva Piniata (stavingsfel?) och efter det ringde Emmis som kom & gjorde sällskap. Eftersom Nellie fyllde år igår (var där & grattade henne) (grattis!) och hon & sin tvillingbror Isac ( oxå en klasskamrat + vän) fick varsin TV till sian rum så tittade vi på filmer inne på Nellies rum. Bla Karate Kid (halva). Isac & resten av Nellies familj utom mamman stack väg och skulle kolla på någonting (tror det var hockey) så Nellies mamma var snäll & gav oss lite chips att äta till! Mitt i filmen ringde mamma och sa att det var mat så var tvungen att sticka hem.
.
.
Mormor & morfar alias Momme & moffe/moppelallan hade kommit hit för at fira (& träffa) oss. Också hade KP kommit, och nu sitter jag här och bloggar till er kära läsare! Pussssssss!
.
.
som är sköna, snygga, snabba & hyfsat billiga allstå ett kap ;)
.
.
Mina älskade skor!!! Love ém!
.
.
PS Blev mycket parantes, hahaha ( ( ) )

Igen

Jag vet, IGEN! Sladden som man för över bilderna till datorn är försvunnen igen. Dessutom har jag inte haft tid att blogga de senaste dagarna men ska bomba er med inlägg så fort jag kan visa er bilderna jag tagit! I stället för att visa mina bilder så jag tar jag en från we<3it, alltså jag har INTE tagit denna bild själv utan den är ifrån We heart it så om du som äger bilden vill att jag ska ta bort den så gör jag det!
Vill så gärna ha en Iphone (4S :))

från weheartit

weheartit.com

Marsfesten

En konstig sak i vår familj är att alla faktiskt fyller år i mars, ja det är sant!
.
Pappa - 15 mars
.
Alma - 16 mars
.
Ingrid - 26 mars
.
Mamma - 28 mars
.
Mormor - 29 mars
.
Hedda (Jag) - 31 mars
.
Och i min klass fyller:
.
Miranda - 8 mars
.
Nellie & Isac (tvillingar) - 12 mars
.
Hampus - 22 mars
.
Pontus 30 mars
.
Min lärare Cristopher - 29 mars & dessutom fyller min kusins flickvän Annah som jag nämt innan den 13 mars!
.
Många som fyller år i mars, fast helt klart bästa månaden så det förstås. Finns fler i mitt liv som fyller då men kansek inte det intressantaste att skriva om, hehe. Men att alla i min familj alltså varenda en plus mormor fyller är helt sjukt! har du också något roligt & kanske lite udda om din familj?
ifrån klassresan

Heej, här igen

Heej! Igår & idag har jag tyvärr varit hemma ifrån skolan.
.
Onsdag: Operation som ni vet, sedan hyrde filmer & såg en
.
Torsdag: Åt glass & såg kanske en film (bad memory.. hehe)
.
Fredag: ? & åt god mat som ni vet.
.
Lördag: Grillade korv med grannarna & såg sedan Mello med chilinötter! I <3 Chilinötter, om ni inte visste det.
.
Söndag: Spenderade hela förmiddagen & lite av eftermiddagen med att läsa min sjukt bra bok! Sedan kom mor min hem från jobbet & ja jag vet inte vad jag/vi gjorde.. just det vi gick en promenad eller var det igår? Som jag sa, bad memory! Nej men iaf.
.
Måndag: Fortfarade ont i halsen & lite i örat så belv ingen skolan för mig. Såg 2 filmer & gick en långrunda med pappa & Ebbot.
.
Idag eller Tisdag, för er som inte vet vilken dag det är i dag: Mamma & jag har skrattat åt vår "humor"... haha. Mamma visade Almas födelsedags presenter för mig & kan säga att lite avundsjuk blev man ju. Men ska inte klaga, nån vecka efter är det ju jag :) . Så visade hon lite kläder som hon köpt i Göteborg till mig bla en superfin blå Monkikjol - vill bara säga: MONKI I LOVE YOU! Så det ledde till att istället för att plugga (mamma) så kollade vi & beställde snygga kläder från älskade HM! Kläderna kommer runt 30/3 så visar då. Sen visade hon en Monkijacka som jag blev förälskad i & ska få, har hon sagt iaf så nu måste hon! Efter det var vi tvungna att ta med Ebbot ut på en långrunda då vi pratade & skämtade. Just det! Idag stannade jag hemma för lite ont i halsen & för extra förfrisknande typ. Men imorgon bär det av till skolan. & så nu har mamma sagt att vi ska till Gekås med mina syrror & köpa presenter till yngsta dottern Ninni (hmpm, hur tänkte hon nu haha). Så hej då mina kära läsare!
kanske collage

Efter operationen - Nu

Ja jag har opererats, har tyvärr inte haft tid (eller ork) att blogga om det eller något annat! Proppfull med glass & Maskinen i öronen bloggar jag nu. Som sagt innan har jag använt Picnik. Ska iväg till affären & köpa mig en tidning + att jag får lyxmat ikväll! Ja typ, gott i alla fall - Ryggbiff med Twisted Pommes & sås! & så som varje fredag efterrätt. Idag Choklad Fondue eftersom det är efterlängtat av min syster. Opererades i onsdags & är tvungen att stanna hemma går & idag. Mamma & jag hyrde filmer så det blir massa film nu i hegeln eller ja nu typ!
°
Är det bara jag som har en lust att plugga, då med dator, pluggböcker & kaffe? Även om jag icke gillar kaffe.. ännu.
Bild? Självklart! Bilden är på Popcorn ifrån filmkvällen!
in the house

Cupcakes

Min första Cupcake! Lyckad?
My first! :)Min första Cupcake! Lyckad?
°
Fixad i Picnik, superbra sida MEN tyvärr ska den läggas ner 19 April!
Så, skynda dig att fixa dina bilder där & dessutom så är allt just nu gratis & du kan använda
Premium utan att betala! Bra va, men som sagt skynda dig 19 April läggs Picnik ner!
Direktlänk: Picnik - Fotofixarsida

Jagochdu

En blogg om mig, mig som innehåller Fotografering, vardag, tips, musik och en massa mer galet!

RSS 2.0