Hänt i veckan när bloggen varit död! PS SORRY!

Hej hej underbara läsare! Jag vet jag vet, jag har inte uppdaterat! Hemskt va! Men nu ska jag skriva!
Onsdag: En dag med Amanda, vi var hos henne & gick lite på stan & pratade m.m
Torsdag: Ingen anning.. ;)
Fredag: En dag i stallet; alltså vi fick inte rida eller knappt träffa hästarna (tyvärr) bara städa & fixa stallet
Lördag: Yay! Annah & Lukas kom hit :) Lukas är då min kusin (20 år) & Annah hans flickvän. Vi åt tacos & senare tittade på den sjukt roliga Johnny English Reborn med Rowan Attkinsson (Mr Bean). Ett tips!
Söndag: En skön solig dag med familjen & Lukas, Annah till stugan vid havet. Självklart bullar & saft med tyvärr inte kameran. :(
Måndag (idag): Skolstart. Rasten spenderades med vännerna & på lektionerna "pluggades" det hårt ;)
Mormor & morfar har varit här hela veckan & åkte hem idag, tack för en mysig vecka momme & moffe! Ni också Annah & Lukas, en jättetrevlig helg med er! Efter skolan bakade jag cupcakes! Äntligen! Jag tog bilder också men dem visar jag senare, puss!!!

Dagens blogg 23/2

För att veta vem som blev dagens blogg klicka här!

Dagens blogg!

För att tävla skriv bara; Jag är med! så är du med & tävlar!

Andra kommentarer hänvisas till andra inlägg!

 

från typ 2004 elr nåt

Today ;)

Asså förlåt! Jag har tyvärr inte kunnat konstigt nog logga in här på blogg.se idag förräns nu. Såå ska uppdatera er om min dag. Dagens blogg skulle jag ju egentligen lägga uppidag men eftersom jag inte kunnat logga in så kommer jag länka vinnarens blogg imorgon för känns inte så schysst nu. Nu har du chansen att vinna "dagens blogg" (22/2-12)!
.
Idag skulle vi till glasmosaikgrejen, INTE alls som jag tänkt mig & inte heller så kul. Var bara där i typ en halvtimme sedan ringade vi pappa & han hämtade oss. Vi åkte efter det till Fynda & där köpte jag söta lösnaglar! Vi skulle köpa goda semlor där dagen till ära men dem tog precis slut när vi kom fram så vi stack till ica & köpte "ful" semlor. Hem sen & smaskade i oss dem faktiskt godkända semlorna.
.
& nu hemma har jag kollat bloggar & fixat en "fotovägg" typ nej men har skrivit ut snygga bilder & så sedan satt upp dem på väggen.
LÄNGTAR till imorgon för då ska jag till bästa snyggisen Amanda även kallad Mandiss!
Har hittat ett nagellack i ett skåp & testat det, har nog blivit en favorit. Det är en ljust ljust laxrosa med guldiga korn i, diskret som passar bra till vardags. (Om man inte vill ha färgstarka & så). Ska kolla vad den heter & en bild på den hoppas jag kommer hit till bloggen! Puss puss, måsta sova nu, fast ska bara läsa lite i min påbörjade bok, Simon & Ekarna. Som vissa av er kanske vet så går/gick den på bio nyligen med Bill Skarsgård i huvudrollen. Har själv inte sett den men vill gärna, kanske blir den på torsdag när jag & min familj ska på bio. & på fredag bär det ju av till stallet! Just det jag åt ju smaskiga pannkakor till lunch idag! Puss puss, igen. Oj detta blev långt avrundar den med en bild.
by hands :)

Superb!

Ett superställe med billiga priser & ett stort utbud av saker är Fyndiq.se! För att komma dit klicka här.
men vacker
(Detta inlägg är tidinställt (ville pröva det :) !) så just nu sover jag troligen!)

Bara..

.. Jag är med på Dagens-blogg-inläggen! Annat hänvisas till andra inägg!

Dagens blogg

Hej! Tänkte testa nytt & köra dagens blogg, har tyvärr inte hunnit fixa med den så får bara skriva en grej nu. Om du vill vara med & tävla om att bli dagens blogg så kommenterar du bara: Jag är med! & så är du med & tävlar om att få tipsas om här hos mig! Tyvärr blev detta inget snygg inlägg ;)

Midnatt i Paris

En mycket bra film, tycker jag. Handlar om Gil Pender & när han förflyttas till hans guldålder, 1920-talet i Paris. Samtidigt fortsätter livet i nuet (2000-talet) vidare. Mer säger jag inte man måste se den för att förstå.
.
Skådespelare: Owen Wilson, Rachel McAdams & Adrien Brody
.
Regissör: Woody Allen
.
Längd: 1 timme & 34 minuter
En romantisk komedi som utspelar sig i kärlekens och drömmarnas stad Paris. Gil och hans fästmö Inez har följt med Inez föräldrar till Paris, en resa som kommer förändra livet för dem alla.
Det står snart klart att de alla har olika förhoppningar med resan. Inez är mest intresserad av att festa och shoppa.  Hos Gil väcker Paris snart glömda minnen och han blir allt mer övertygad om att den väg han valt i livet inte är den rätta för honom. En rad oväntade händelser gör honom allt mer övertygad. Resan till Paris ställer många frågor på sin spets och snart är ingenting sig likt. Källa: SF.

Av Thomas Sabo

Vad betyder kärlek egentligen?

på fönstret
Sportlovet har börjat, sport = träning eller?
Jag har i alla fall invigt mormor & morfars löpband & tog ett ca 60 minuters
pass. Kan säga dig att lite läskigt i börjat (var ju första gången) men sedan är det bara kul & skönt
att få träna. Kollar lite på bloggar, letar efter någon att följa & tror att jag har någon som
intresserar mig! :)

Filmmys!

Ska sätta mig i soffan nu & titta på Midnight in Paris! En "recention" kommer senare. Puss!

Smycken

Lovade ju!
.
Halsband
brun
blå
svart fjäder

Livet utan dig är fel

I lund
Om du kommer riktigt nära kan jag känna doften
av dig, den ljuvliga söta doften av kärlek.
Hedda

Vill du med...

..Ha en egen blogg?? Det är jättenkelt att göra en! Du kan göra en på www.blogg.se eller något annat som t.ex devote eller så.

Fokis

Hej! Jag har lyckats fatta hur man länkar på bloggen nu! Yay! Klicka för att komma till Fokis blogg; www.fokis.se

Blött

Hej! Igår var jag uppe sent & chattade med min vän som aldrig sov igår! ^w^
Men idag så har jag duschat & tittar lite på Iphone´s & HTC, ska kanske få en ny inom snar framtid!
Lyssnar på Morgonpasset i P3 gårdagens dock.

Vinna Ipad!

Ja det är sant, just du kan vinna en Ipad! Gå in på Chiquita.eu och tävla!

SNSD

SNSD även kallad Girl´s genaration. (Det fick jag precis fick reda av en snäll läsare, "Lollo". Tack!) Ni som följer Fokis.se vet detta säkert men för er andra så är det en superbra tjejgrupp med 9 stycken syskoreanska tjejer i. Sök på SNSD på Youtube så får ni se de söta musikvideona. Alltså ett hett tips från mig, för dem är verkligen bra. Taeyeon, Hyoyeon, Seohyun, Sooyoung, Yoona, Jessica, Tiffany, Sunny & Yuri heter tjejerna. SNSD är en förkortning på So Nyuh Shi Dae.  Tjejerna har inga låtar på engelska däremot har dem vissa låtar som dem sjungit både på koreanska och engelska (ibland koreanska och japanska och ibland bara japanska eller bara koreanska). Texten som är kursiv är från "Lollos" kommentar. Anledningen till varför jag skriver " framför & efter Lollo är för att det är ett alias, eller ja det kan vara det iaf. Deras fangrupp kallas Sones, är du en av dem är du en sone. Tyvärr kan jag inte lägga upp video eller bild på dem. Men som sagt sök på youtube eller något liknade. Puss & kram!

 

Det är ni som gör min dag!

Jag var bara helt enkelt tvugngen att tacka er alla som svarar på mina frågor genom att kommentera, också er som skriver snyggt eller bra blogg! Såna små ord gör faktiskt min dag, ett skäl till at fortsätta blogga. Det är så härligt att kolla bloggen & så står en kommentar med härliga ord! :)

Försent kanske...

...Men jag säger det ändå. Glad alla hjärtans dag till er! Igår så var det ju alla hjärtans dag & den firande jag (tyvärr) som singel. Till efterrätt efter köttfärsbiffar, rotfrukter i ugn & getost blev det "Stressat dessert". Alltså den fick heta så för jag & mamma stressade för att bli klara med den innan Alma & pappa kom hem.
.
Recept:
.
Ingredigenser (orginal):
.
Bravo Bondgårdskex med hallonsmak, funkar också med typ digestive
Vaniljglass, eller valfri smak
Jelly Beans original, gå bra med vilket godis som helst
.
Gör så här:
1. Krossa kexen grovt, inte fint & sedan häll i skål
2. Lägg upp glass ovanpå
3. Strö sedan lite av smulorna från kexen (om du vill) & sedan godiset
.
Sedan är du klar med en stressat dessert.
.
En stor kram till er alla!

& kärlek

Sushiprov

Hej hej!
Igår så var jag med Nellie & Emmis för Emmis skulle äta sushi och hon undrade om jag ville smaka, för jag har velat det. Så jag & Nellie var hos henne. Nellie typ älskade det, iaf ris & soya ;) men för mig blev det tyvärr ingen hit. Orkar inte skriva mera så ni får se en försenad bild av min selma bakade i Januari, aa såå försenad. Detta inlägget är också försenat, prövade sushin i Fredags. Mer inlägg senare.
I helbild
haha liknar bananmojs

Nyan cat with pink fluffy unicorns

Lyssnar på (youtube) Nyan cat & Pink Fluffy unicorns dancing on rainbows. Asså verkeligen nördar i dem! PUSSAR

Förlåtar

Förlåt 1000 gånger om! Förlåt igen för att jag inte orkat blogga, det är inte så att det är tråkigt jag menar jag älskar att ni läser bloggen & att få dem fina kommentarerna men det har bara blivit en grej imellan. Som ni som tittade vet förlorade vi tyvärr Lilla Aktuellt men men, vi kunde frågorna var bara inte lika snabba som motståndarna. Tullbrobesöket var kul & bra, vi testade på lite av ämnena & åt & lite så där. Idag var jag med Nellie & Emmis i stan. Vi köpte (eller jag iaf) "mycket" saker och jag ska lägga upp bilder senare kanske imon eftermiddag. I skolan så har Amanda fått lite Louis på hjärnan & Emmis gav mig en låt i huvudet! Tack & lov så är låten inte usel. Kollar just nu på Halv åtta hos mig & chattar med mina vänner. Älskar Helge Skogs roliga kommentarer. :) Jag kollar (självklart) på Fokis blogg & vill beställa kläder från Fokiwa. Men men. HR!

Jagochdu

En blogg om mig, mig som innehåller Fotografering, vardag, tips, musik och en massa mer galet!

RSS 2.0